Home Ter adoptie
Ter adoptie

Op dit moment hebben wij de volgende honden ter adoptie beschikbaar.Charlie PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 14 maart 2018 14:16

charlie1charlie2

 

Charlie is een kruising pup van 5 maanden oud, reutje. Is lief voor kinderen en kan goed met andere honden en katten overweg. Heeft alle noodzakelijke injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en volledig gezond verklaart. Als hij volwassen is zal hij een schofthoogte van ca. 50 cm hebben. Wie geeft deze lieve pup een warme mand en een goede toekomst.

 
Lincoln PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 14 maart 2018 14:14

lincoln1lincoln2

 

Lincoln is een kruising van 7 maanden oud (geb. 20-9 2017) , reutje. Kan goed met andere honden omgaan. Heeft alle noodzakelijke injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en volledig gezond verklaard. Wie een trouwe maat zoekt dan is deze  lieve en gehoorzame hond uw partner en zal  je altijd zijn trouw bewijzen. Wie  geeft Lincoln  een warme mand en een goede toekomst. 

 
Bella PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 18 juni 2017 18:26

bella1bella2Bella en Betsy1

 

Bella is een gesteriliseerde kruising pup van 6 maanden oud (geb. 25-12 2016), teefje. Zij heeft een schofthoogte van 45 cm en is nagenoeg uitgegroeid. Is lief voor kinderen en kan goed met andere honden en katten overweg. Zij heeft een zachte natuur en is een verlegen type hond.  Heeft alle noodzakelijke puppy injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en 100% gezond verklaard. Wie geeft Bella  een warme mand en een goede toekomst.