Home Ter adoptie
Ter adoptie

Op dit moment hebben wij de volgende honden ter adoptie beschikbaar.Oliver PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 13 juni 2018 15:09

oliver

 

Oliver is een kruising  pup van 6 maanden oud, reutje. Zal middel groot worden, formaat bretton spaniel. Is lief voor kinderen en kan goed met andere honden en katten overweg. Is geen blaffer maar wel waakzaam. Heeft alle noodzakelijke injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en volledig gezond verklaard. Wie geeft deze lieve pup een warme mand en een fijne toekomst.

 
Charlie PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 14 maart 2018 14:16

charlie1charlie2

 

Charlie is een kruising pup van 5 maanden oud, reutje. Is lief voor kinderen en kan goed met andere honden en katten overweg. Heeft alle noodzakelijke injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en volledig gezond verklaart. Als hij volwassen is zal hij een schofthoogte van ca. 50 cm hebben. Wie geeft deze lieve pup een warme mand en een goede toekomst.

 
Lincoln PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 14 maart 2018 14:14

lincoln1lincoln2

 

Lincoln is een kruising van 7 maanden oud (geb. 20-9 2017) , reutje. Kan goed met andere honden omgaan. Heeft alle noodzakelijke injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en volledig gezond verklaard. Wie een trouwe maat zoekt dan is deze  lieve en gehoorzame hond uw partner en zal  je altijd zijn trouw bewijzen. Wie  geeft Lincoln  een warme mand en een goede toekomst.