Home Ter adoptie
Ter adoptie

Op dit moment hebben wij de volgende honden ter adoptie beschikbaar.Sonic PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 29 augustus 2017 19:18

sonic

 

Sonic is een gecastreerd kruising  reu van ca.  1 jaar oud en heeft een schofthoogte van 19 cm. Is lief voor kinderen en kan goed met andere honden en katten overweg. Heeft alle noodzakelijke injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en volledig gezond verklaard. Wie geeft deze lieve hond uit Spanje hier een warme mand en een goede toekomst. Kan op 11 september 2017 in Nederland (Schiphol) zijn. 

 
Betsy PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 18 juni 2017 18:31

betsy001Bella en Betsy

 

Betsy is een gesteriliseerde kruising pup van 6 maanden oud (geb. 25-12 2016), teefje. Zij heeft een schofthoogte van 45  cm en is uitgegroeid, dus middel groot. Is lief voor kinderen en kan goed met andere honden en katten overweg. Heeft alle noodzakelijke puppy injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en 100% gezond verklaard. Wie geeft Betsy een warme mand en een goede toekomst.

 
Bella PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 18 juni 2017 18:26

bella1bella2Bella en Betsy1

 

Bella is een gesteriliseerde kruising pup van 6 maanden oud (geb. 25-12 2016), teefje. Zij heeft een schofthoogte van 45 cm en is nagenoeg uitgegroeid. Is lief voor kinderen en kan goed met andere honden en katten overweg. Zij heeft een zachte natuur en is een verlegen type hond.  Heeft alle noodzakelijke puppy injecties gehad, is gechipt en ingeënt. Door de dierenarts van onze stichting nagekeken en 100% gezond verklaard. Wie geeft Bella  een warme mand en een goede toekomst.

 
Shiva PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 25 februari 2017 16:50

Shiva5

 

Hallo allemaal, ik ben Shiva (kleine podenco) en ik ben na de jacht door mijn baasje in Spanje gewoon achtergelaten in het jachtgebied omdat ik niet voldeed aan zijn eisen. Gelukkig hebben de lieve mensen van animalangells mij gered en ben ik nu op zoek naar een nieuw baasje. Ik ben een teefje van 2 jaar oud en heel lief voor kinderen, honden en katten. Ik zit nu nog in Spanje maar als jullie mij willen dan kom ik heel snel naar Nederland toe. Willen jullie dit bericht voor mij delen zodat ik snel een nieuw baasje heb. Wie geeft deze lieve hond een warme mand in Nederland.